Boutique Self-catering huisjes in rustige Tenerife

Een thuis weg van huis Weg van de belangrijkste toeristische resorts Een ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen

Onderscheidende zelf service vakanties op Tenerife

Tussen de bergen en de zee, in de oude Spaans/Canarische stad San Miguel biedt La Bodega Casa Rural een authentieke en ontspannen Tenerife ervaring. Weg van de toeristische hotspots, maar gemakkelijk met de auto te bereiken.

Het is 15 minuten rijden naar de luchthaven Golf del Sur/TFS Airport, 20 minuten naar de toeristische hotspots van Los Cristianos en Playa de las Americas en 25 minuten naar de Costa del Adeja. Daarnaast is het een uur rijden naar Tenerife Capital, Santa Cruz en vanaf La Bodega kunt u het hele eiland verkennen.

De huisjes zijn groot en ruim, met typische Canarische hoge plafonds. Elke individueel huisje is voorzien van een slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Als u geen zin heeft om te koken, dan kunt u altijd terecht bij één van de vele lokale restaurants of u kunt ook proeven van La Bodega’s huisgemaakte maaltijden, mmm.

Met slechts vier huisjes is het makkelijk om uw buren te leren kennen. Sommigen hebben hier vrienden voor het leven gemaakt en anderen nemen hun vrienden mee op vakantie.  

Velen zien La Bodega als een thuis ver van huis. En waarom niet? Er zijn rustgevende tuinen, veel buitenzitjes, een zwembad, een spectaculair uitzicht op de omgeving, gratis Wifi, prachtig weer, de rustieke charme van het gebied en huisjes die veel groter zijn dan de meeste huizen in Londen. .

Wij (Ray en Sheila) zijn voor meer dan 23 jaar bewoners van het eiland geweest en zijn altijd bereid en beschikbaar om u op elke manier te helpen en ervoor te zorgen dat uw verblijf in La Bodega net dat beetje leuker wordt.